Hartausmeditaatio

Tämä mietiskelyhetki vie juuri sen verran aikaa kuin sinulla on tähän käytettävissä. Voit mietiskellä hiukka ennen päivystystäsi, sen aikana tai sulkiessasi TeleQ:ta. Ja mikäpä vaikka kesken arjen tilanteiden annat itsellesi hengähdyshetkisen.

Anna mielen ja hengityksen tasaantua kertomuksen edetessä. Kun olet meditoinut tämän läpi muutaman kerran, et tarvitse enää alla olevaa ohjeistusta vaan poikkeilet puutarhassa Jeesuksen luona tuon tuostakin.

värikkäät puukengät
Kuva: Outi Niemi

Jeesusta tapaamaan

”Olen menossa tapaamaan Jeesusta. Suljen lähtiessäni kerrostalon 10. kerroksen huoneiston oven ja tilaan hissin. Hissi saapuu kymmenenteen kerrokseen ja painan pohjakerroksen nappia. Matkustan hissin kyydissä

Yhdeksänteen kerrokseen

Kahdeksanteen kerrokseen

Seitsemänteen kerrokseen

Kuudenteen kerrokseen

Viidenteen kerrokseen

Neljänteen kerrokseen

Kolmanteen kerrokseen

Toiseen kerrokseen

Ensimmäiseen kerrokseen

Ja viimein Pohjakerrokseen.

Astun hissistä ulos valoisaan puutarhaan. Tähyilen ympärilleni löytääkseni Jeesuksen. Tuollahan Hän on tuuhean puun luona. Kävelen hänen luokseen. Hän pyytää istuutumaan puutarhan puiselle penkille. Siinä me olemme, Jeesus ja minä.

Hän kysyy: Mitä sinulle kuuluu? Ja minä vastaan…..

Minä puolestani haluan kysyä Häneltä muutamaa asiaa…..

Jeesus kuuntelee ja vastaa…..

On aika tullut palata takaisin. Tervehdimme toisemme ja kävelen takaisin hissille. Painan 10. kerroksen hissinnappia. Hissi lähtee nousemaan ensimmäiseen, toiseen, kolmanteen, neljänteen, viidenteen, kuudenteen, seitsemänteen, kahdeksanteen, yhdeksänteen ja viimein kymmenenteen kerrokseen. Avaan huoneeni oven, olen perillä”.

Outi Niemi

▶️ Linkki 1/2021 sisällys